Contact

Gebruik onderstaand contactformulier om contact met ons op te nemen.

Bekijk eerst onze veelgestelde vragen. Staat jou vraag er niet tussen? Neem contact met ons op

Neem contact op!

Contactgegevens

Contactinformatie
Vaarbewijstheorie.com
Tijnmuiden 9 b
1046 AK Amsterdam
info@vaarbewijstheorie.com
+31639756110
KvK nummer: 75519593
NederlandOver Vaarbewijstheorie.com

Vaarbewijstheorie.com is een opleider voor het Klein Vaarbewijs 1 examen. Dit doen we doormiddel van een online vaarbewijs theoriecursus. We zijn een onderdeel van 100%Geslaagd. 100%Geslaagd heeft een uitzonderlijke hoog slagingspercentage in de theorie-examen categorieën auto, motor , scooter en tractor.


Kandidaten examengericht opleiden voor een CBR theorie-examen daar hebben we veel ervaring mee. We hebben technieken ontdekt hoe een examenkandidaat in een korte tijd het theorie-examen te behalen. De kennis van examengericht voorbereiden en de vaarbewijs theorie kennis hebben we samen gebundeld in de videocursus. De bewezen technieken die de theorie docent verteld kun je toepassen tijdens het theorie-examen bij het CBR en in de praktijk op het water. De videocursus is 100% examengericht en onnodige fouten worden voorkomen. Dit is een van de redenen van ons hoge slagingspercentage.


Vaarbewijstheorie.com heeft als doel om jouw klaar te stomen voor hét vaarbewijs 1 theorie-examen. Doormiddel van ons lesmateriaal kunnen de kandidaten zich examengericht voorbereiden. Tijdens de videocursus doorlopen wij alles van A tot Z en worden er handige tips besproken. Kortom de ideale vaarbewijs theorie-examen voorbereiding begint bij Vaarbewijstheorie.com.